Knjiga Kruh z drožmi

34,90

Ni na zalogi

Za tiste, ki še spoznavate peko kruha s kislim testom in za tiste, ki se že želite preizkusiti pri peki kruha z raznolikimi recepti. V knjigi mojstrice peke z drožmi Nataše Đurić so zraven receptov kruha in peciva z drožmi, opisani tudi postopki vzgajanja zdravih droži in vseh korakov peke – od gnetenja testa, vzhajanja, peke kruha pa vse do rezanja sveže pečenega kruha.

 

Ni na zalogi

Šifra: 91 Kategorija:

Opis

Nataša Đurić je s prvim slovenskim blogom o peki z drožmi ‘Zapečenega kruha se največ pojé’ začela z raziskovanjem kruha iz droži, ki nastanejo, ko združimo vodo in moko. S pisanjem bloga o kruhu v angleškem jeziku ‘My daily sourdough bread’ je svoje znanje prenesla po celem svetu, saj sta bila oba bloga nagrajena – prvi je bil leta 2014 razglašen za najboljši slovenski kulinarični blog, drugi pa se je eno leto kasneje uvrstil v finale razpisa SaveurBlog Awards. Leta 2017 je izdala knjigo Kruh z drožmi, trenutno pa lahko njen kruh okusimo v Hiši Franko, kjer je leta 2018 prevzela peko kruha. – povzeto iz knjige

 

JEZIK: slovenski

ZALOŽBA: Dedal

LETO IZIDA: 2017

ŠTEVILO STRANI: 296

ISBN/EAN: 978-961-6612-69-2

VEZAVA: Trda

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…

Title

Go to Top